Tuliko virheilmoitus “toimitustapaa ei ole valittu” tai “toimitustapoja ei ole”?

Kukkien vastaanottajan postinumero vaikuttaa toimitustapoihin. Täytä postinumero oikeassa muodossa esim. 66400. Siinä ei saa olla välilyöntejä eikä kirjaimia. Kun oikea postinumero on täytetty, sivulle tulee näkyviin kalenteri, josta voit valita haluamasi toimituspäivän. Toimituspäivän halvin hinta toimitukselle kyseiselle postinumeroalueelle näkyy kalenterissa. Klikkaa haluamaasi päivää ja valitse toimitusaika. Sen jälkeen pääset maksamaan tilauksesi. Jos postinumero on väärin tai et ole klikannut kalenterista toimituspäivää saat virheilmoituksen.

Mikä on kukkakauppa Bieder?

Bieder kukkakauppa on edullinen pääkaupunkiseudulla toimiva kukkakauppa, jolla on liikkeitä Helsingissä ja Espoossa.

 

Minne kukkakauppa Bieder toimittaa kukkia?

Bieder toimittaa kukkia koko pääkaupunkiseudulle sekä kehyskuntiin. Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen ovat toimitusten ydinaluetta. Toimitamme kukkia omista liikkeistämme myös Kirkkonummelle, Vihtiin, Nurmijärvelle, Tuusulaan, Keravalle, Järvenpäähän ja Sipooseen.

 

Toimittaako Bieder kukkia myös muualle Suomeen?

Bieder on osa suomalaista DataFlora kukkavälitysketjua, kauttamme saa kukkia koko Suomeen ja yli 100 maahan. Tilauksen teet helposti Biederin nettisivuilta, annat vain vastaanottajan osoitteen ja sivun oikeasta laidasta näet toimitusmaksun ja toimittavan liikkeen.

 

Voinko valita toimitusajan?

Toimitusaika on toimittajakohtainen lisäpalvelu. Bieder toimittaa kukkia neljässä “aallossa” (klo 10, 13, 16 ja 20 mennessä). Voit valita mieleisesi toimitusajan tilauksen yhteydessä verkkokaupasta. Toimitukset muina aikoina ovat myös mahdollisia, niin sanottuina aikatoimituksina. Aikatoimitukset tilataan puhelimitse. Toimitukset hautajaisiin tapahtuvat aina tuntia ennen ilmoitettua siunausaikaa.

 

Onko Bieder suomalainen?

Bieder kukkakauppa on suomalainen yritys, Bieder nimi tulee Biedermeier sidontatyylistä, jossa on väreillä ja muodoilla luotua kehämäisyyttä. Biedermeier- tyyliä käytettiin erityisesti morsiuskimpuissa ja se on ensimmäinen tunnistettu morsiussidonnan sidontatyyli. Biedermaier kimpuilla tarkoitetaan usein nykyään matalaa pyöreää kimppua.

 

Mikä on Hautaustoimisto Bieder?

Hautaustoimisto Bieder on osa samaa yritysryhmää. Hautaustoimisto Bieder toimii pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Hautastoimisto Biederiin voit tutustua osoitteessa www.hautaustoimistobieder.fi

 

Miksi kimppu on usein halvempi marketissa kuin kukkakaupassa?

Kukkakaupan kimput valmistetaan kaikki käsityönä Suomessa. Markettien “kimput” ovat yleensä niin sanottuja nippuja ja ne sidotaan sarjatuotantoon kehitetyillä koneilla Hollannissa. Ruokakaupoissa kukat toimivat joskus myös sisäänveto tuotteina ja ne saatetaan myydä jopa tappiolla, koska asiakkaan odotetaan ostavan myös muita tuotteita joiden myyntikate paikkaa kukkamyynnin tappiot. Tällaista hinnoittelumallia kukkakaupoissa ei voida käyttää. Kukkakaupoissa kukkakimput sitoo aina erityisosaamisen ja kasvituntemuksen hallitseva alan erikoisosaaja. Floristeilla on takanaan usean vuoden erikoisammattitutkintoon johtava koulutus. Kukkakimppujen hinta pitää sisällään myös alan ammattilaisen tekemän työn hinnan.

 

Mitä eroa on kukkakimpulla ja -nipulla?

Kukkakimppu on aina sidottu ns. spiraaliin. Tällainen kimppu asettuu hyvin maljakkoon ja se säilyttää muotonsa. Kukkanipussa kukat vain niputetaan yhteen. Nipuissa on usein myös kuminauha tai rautalanka, jolla nippu pysyy kasassa. Kukkakimpussa ei koskaan käytetä kuminauhaa.

 

Halpa vs. kallis

Kukkakimppujen hintaa ei sellaisenaan voi koskaan verrata. Hintavertailussa pitää huomioida, kukkien lukumäärä, lajikkeet, varsien pituus, kimpun malli ja työmäärä jne. Edullisemmassa kimpussa on vähemmän kukkaa ja se on yleensä ilmavampi kuin hieman kalliimpi kimppu. Tiiviimpi kukkakimppu on aina kalliimpi kuin ilmavasti sidottu kukkakimppu. Bieder ja kukkakaupat valmistavat kaiken hintaisia kimppuja, asiakkaan tilauksen ja toiveen mukaisesti.

 

Miten rakennan näyttävän tilakoristelun kukilla?

Elävät kukat luovat viihtyisyyttä ja kertovat vieraanvaraisuudesta. Kukkia voi käyttää kaikissa tilanteissa, sillä ne eivät herätä vieraissa juuri lainkaan negatiivisia tunteita. Kukkien käyttö koristelussa on myös ekologista verrattuna muihin koristelussa käytettyihin tuotteisiin. Tilakoristelun suunnittelu lähtee tapahtuman teemasta ja tapahtumatilan puitteista. Kukkia voi käyttää sisäänkäynneistä, pöytäkukkina, lavakoristeina, tilan  yleiskoristeina. Kukkakoristelussa paras hinta laatusuhde saavutetaan kun kukkia voidaan käyttää katselinjan yläpuolella esim. pylväissä tai korkeilla jalustoilla. Pöytäkukissa on puolestaan hyvä huomioida ettei koristelu häiritse pöytäseurueen keskustelua tai katsekontaktia.

 

Mitä tilakoristelu kukilla maksaa?

Tapahtumatilan kukkakoristelulle ei voida antaa hinta-arvioita tietämättä etukäteen miten tila halutaan koristella. Sen sijaan pöytäasetelmille voi käyttää 4-8€/hlö hintahaarukkaa. Bieder kukkakaupan ammattilaiset laativat mielellään kukkakoristelu suunnitelmat ja laskevat tarjouksen niin pieniin kuin suuriin tapahtumiin.